UN COLLARET PEL TAP

La marca L’Esprit & Le vin ha dissenyat un collaret de plata rematat amb motius vinícoles  per desar el tap. És a dir un cop decantat el vi, podem tenir el tap presentable d’un cop d’ull. Així es pot apreciar l’ampolla, l’etiqueta i el tap mentre tastem el vi a la copa. Molts cops es una mera posada en escena, però sempre és important poder recordar l’aroma del tap i la seva qualitat. Un tap amb olors de fongs, curt o excessivament humit poden ser les pistes de que el vi està en mal estat. Un tap llarg, de suro natural i amb la punta tenyida és d’apreciar. És un estri per no perdre d’ull el que remata la producció d’un vi i que ens alguns casos (sobretot amb la temuda olor a tap) pot matar l’ampolla.

 

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies