VINUS SOMMELIER

El procés d’oxidació del vi comença quan aquest entra en contacte amb l’oxigen. A partir de que el vi s’obre va perdent el seu aroma i sabor. L’empresa Vinus System presenta el millor sistema per preservar el vi d’una ampolla oberta, com si estigués novament tancada i en una bodega. A través del sistema de fer el buit treu l’oxigen. Per preservar el vi només cal introduir l’ampolla en el Vinus Sommelier i pressionar la tapa que acciona el gas argon (un gas noble, més pesat que l’oxigen), que omple la part buida de l’ampolla expulsant oxigen. Aixa el vi queda protegit i aïllat de forma hermètica. Pot mantenir entre dues setmanes i un mes les seves qualitats organolèptiques. L’aparell està dotat de set temperatures diferents per posar qualsevol tipus de vi.

Més informació www.vinussystems.com

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies