Pinça per escumós

Amb aquesta pinça cap tap de cava sens podrà resistir. Aquestes pinces subjecten amb fermesa el tap i l’extrauen de l’ampolla amb total seguritat. Ajuden que la mà no rellisqui. I si voleu més que un estri un consell per obrir-les, es recomana agafar el tap amb el morrió de ferro sense treure’l però deslligat. Així no rellisca. Movem la base de l’ampolla i fem palanca amb la mà al tap sense moreure-la . I recordeu que el més correcte és que s’obri suaument i que no es faci soroll!

www.atelierduvin.com

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies