Caudalie: Aigua refrescant

El vi és protagonista en la cosmètica gràcies al seu poder com a antioxidant. La marca “Caudalie” té un spa a Burdeus a desenvolupat una gama de cremes hidratants i tractaments a base de les diferents varietats de raïm i amb olis derivats. Aquesta aigua és un homenatge a la meravellosa flor de la vinya. Un spash d’energia que vigoritza i refresca amb un perfum que ajuda a recordar les aromes dels ceps. Un tonificant amb aromaterapia inclosa que farà que la nostra pell brilli més que mai en els nostres tastos. Per prendre vi per dins i per fora. Més informació a www.caudalie.com.

Comments

  1. Este año 2010 han salido novedades de producto Caudalie, podeis ver y comprar todos los productos Caudalie en http://www.farmacia-internacional.net/tienda/caudalie-m-11.html

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies