BODEGA BARTOLÍ O El desayuno con tenedor de los “casacas rojas”

93 339 10 21   c/ VALLESPIR, 41

Sí, sempre que tinc un bon lloc me’l guardo i no el dic fins que ja no puc més. Potser perquè hi passo cada dia unes quantes vegades, perquè són amics, perquè és el bar del barri no n’he parlat. I sé que si estigués lluny de casa meva i aniria expressament. Tenen uns menús al migdia fabulosos, unes tapes de collons i són dels que han fet menjar tota la vida. A la barra, el Vicens i l’Albert, et fan sentir com a casa. La seva mare, a la cuina, et proposa tot aquell menjar amb el sabor de sempre. Vaig portar als màxims representants de Slow Food quan van venir a Barcelona i em van dir que era un local “slow” on no hi havia passat el temps. L’altre dia vaig portar als “casaques vermelles”, el grup gastronòmic més divertit del món. Vam començar a les 10 del matí amb Ramiro`s i fricandó, el champagne i les anxoves van venir després… Un “esmorzar de forquilla” com el batejà Josep Pla, impressionant.  FESTIVAL!!!!

Comments

  1. Ei hola! m’encanten els esmorzas de forquilla!! i més si són com el que expliques!! sisi va començar a les 10 dl matí! pro no dius a quina hora us vau aixecar de la taula??!!! jajajaja ja m’ho imagino! com et kuides ehh??

  2. Jajaja!!! Sí diuen que s’ha d’esmorzar com un rei, dinar com un príncep i sopar com un pobre, no???

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies