SANT PAU

c/ Nou, 10. 93 760 06 62

08395 Sant Pol de Mar (Barcelona)

El Sant Pau és la vitalitat, la paciència, la innocència i la passió feta cuina. La Carme Ruscalleda és una Dona amb majúscules: mare, gran professional, esposa, amiga i artista. Una dona amb un món interior que traspuen els seus plats. El mar, el paisatge, la tradició, els aires pacífics… l’amor, el bon humor, la lluita, tot queda imprès a la seva cuina. El menú d’aquesta temporada comença amb un brou, delicat, que fa que se’t vessin les llàgrimes. En el meu cas, em va transportar a les sopes de pa amb romaní de la meva iaia Rosita. Els seus entrants, en aquests cas dedicats a la cuina japonesa (el darrer mes eren sobre els carrers de San Pol) en una micro-carta que els dibuixos estan fets per ella mateixa. El calamar amb les flors, el seu millor plat. Els formatges sàviament combinats i les postres amb un altre micro-menú, un festival d’emocions que ens porten a la nostra infantesa (sidral, regalèssia, limoncello). A Japó, el restaurant Sant Pau té el seu germà bessó. Amb la cuina a baix i  el menjador a dalt. De Carme, només hi ha una però té un equip extraordinari a la sala, un sumiller sensible, unes persones a la cuina fabuloses i una família encantadora que fan pinya perquè la Carme encara brilli més.

Comments

  1. Felicidades por el blog. Estética Sarah Jessica Parker, pero mola 😉
    Y sí, Carme Ruscalleda es espectacular, tanto dentro como fuera de la cocina.
    Saludos,
    Javi Antoja de la Rosa

  2. RUSCA FOR PRESIDENT DE LA GASTRONOMIE CATALAN!!!!!!!!!!!

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies