Vins per la diada

Catalunya triomfa amb els seus vins arreu del món. A vegades, però els mateixos catalans no ens ho arribem a creure. No ens creiem com són de bons i especials els nostres vins. Necessitem que ens ho digui el New York  Times o que el Robert Parker els puntuï amb més de 95 punts. A les cartes dels restaurants de Barcelona a vegades hi ha més referències de vins de Rioja o Ribera del Duero que de casa. Tota una pena. Fem país i obrim una bona garnatxa de l’Empordà, una carinyena del Priorat, un xarel·lo del Penedès, un picapoll del Pla del Bages… i brindem per totes les grans denominacions que tenim!

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies