Barcelona parisina

El 2004 vaig passar l’estiu a Paris i em feia molta enveja les activitats que es feien a la ciutat. Concerts a jardins, la sorra al Sena, les nits blanques, els campionats de voley ball davant l’Hôtel de Ville, festivals de Jazz… Barcelona en aquest estiu del 2008 està regalant activitats precioses: la nit blanca de Montjuïc, el grec, els concerts a la fundació Miró, els bars de nit a les platges, el cine a la fresca… Mil propostes per viure la ciutat amb ulls nous, aprofita-ho!

 

Comments

  1. Clar com que tu ets tan meravigliosa!! jajaja i et coneixes tots els intrinculis de la ciutat, parteixes amb ventatge! jajajaja ep que jo no sóc de bcn, per això ho dic! m’encanten els bars de nit a les platges, hi ha un restaurant a al pg maritim de la barceloneta ques diu SAL CAFE! segur quel coneixes no? és encantador!! una pregunta en que consisteix “la nit blanca de Montjuïc”?

    pd: el dimarts vaig anar al rstaurant ATICA! i realment està força bé!

  2. La nit blanca de Montjuïc va ser una proposta del’ajuntament per reavifar una mica la zona. No sé cada quan es repetirà, però van haver-hi molts concerts, es podia entrar als museus a la nit, etc. Sí, ja em comentaràs tu també restaurants del barri que estiguin bé, veritat?
    un petó de petit verdot

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies