Semproniana

Rosselló 148 (entre Aribau i Muntaner). 93 453 18 20

Com és d’agradable trobar un local personalitzat, cuida’t i mima’t. I ple de gent jove! Al Semproniana trobem “sopars a preus d’edat” menús de nit de dilluns a dijous, Quatre plats i postres; aigües i cafè que els pagues depenent l’edat… Sobretot encarat pels joves de menys de 30 anys que comencen a gaudir de la gastronomia, amb un bona conversa sota la llum d’espelmes. Gràcies a l’Ada Parellada a la cuina i al seu marit al cor del menjador el local té ànima.  Regalen detalls a dojo: tallers els dissabtes per nens petits, antics carrets de gelat i una decoració digne d’un conte de fades. L’Ada la conec poc, però m’agrada el que he sentit d’ella, el que he llegit i el que he tastat. Original, dinàmica i sense manies. Felicitats per aconseguir fer màgic l’ofici.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies