Què significa “Celller de Gelida”?

Ubicats al cor de Sants, al carrer Vallespir 65, ens dediquem a exalçar la cultura del vi. Des del 1985, de pares a fills, el CELLER DE GELIDA continua acollint pels seus clients la millor varietat de vins i licors d’ arreu del món. Afinat i escollit per Toni Falgueras, posseïm un catàleg amb més de 3500 referències, triades amb el criteri d’ un coneixement exhaustiu des de l’elaboració a la seva comercialització. Gaudim d’ una cava amb més de 100 anyades de col•lecció i els nostres productes són recomanats en el seu moment òptim de consum. No sabem vendre el que no ens agrada, per això no tenim el que segons qualitat-preu no ens sembra adient. No hi ha cap producte que no hagi passat pel nas d’ un equip expert i per les mans d’ en Falgueras que ha buscat, viatjant pels cinc continents, les begudes més excepcionals i típiques perquè els nostres clients les trobin en la nostre botiga a Barcelona. Una vida a difondre el coneixement del vi, l’experiència de 40 anys de dedicació del propietari i el renom de la feina ben feta ens avalen per assessorar les cartes de vins dels restaurants més exclusius del país.
A aquestes quatre generacions entregades es suma la cinquena, Ferran i Meritxell Falgueras, que amb la preparació rebuda volen continuar la vocacional tasca del pare. La tradició i l’actualitat, juntament amb la passió d’ una família, es reuneixen per comunicar la grandesa del món del vi. Un món d’ amistat, de riquesa gastronòmica i d’art enològic i viticultor. Amb el nostre lema, beure amb mesura productes de bona qualitat, us esperem per brindar.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies