Ex Ex???

Significa Experiencias Excepcionales. Nada de ex-novios ni de sitios x. Ex Ex es la gama alta de vinos de Castillo de Perelada, que me encantan… ¡A vuestra salud!

Comments

  1. Hola! has provat un vi que és diu HABLA Nº3? també és un syrah com l’ex ex! impressionant! si no l’has provat! et recomano que si tens l’oportunitat! que segurament la tindras el provis! estic segur que t’encantarà! per mi té moltes semblançes al Ex Ex!!!

  2. No l’he tastat, encara. Merci pel consell. Els syrah del Priorat i del Ródano també m’agraden molt. El shiraz australià ja em cansa més, i això que he pogut tastar en varies ocasions el Grange…

Speak Your Mind

*

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies