Victòria de la sumilleria catalana a Europa

Roger Viusà del restaurant “Moo” de l’Hotel Moo de Barcelona ha guanyat el guardó de “Millor Sumiller Europeu” en el Concurs de l’Associació Mundial de Sumillers (WSA).
El concurs realitzat el 31 de gener a l’Hotel Hilton Park Line de Londres va tenir com a finalistes els millors sumillers d’Itàlia i Anglaterra. El representant gironí de l’Associació Catalana de Sumillers (ACS) es classificat al concurs nacional de sumillers com a “Millor Sumiller d’Espanya 2007”. El segon classificat va ser Andrea Gori del restaurant “Da Burde” de Florència i el tercer lloc va ser per en Grabiele Rappo de “Selfridges” de Londres.
El jurat estava compost pels membres del comitè tècnic de la Worldwine Sommelier Association i va tenir com a president en Terenzio Medri. Entre els assistents i havien personatges tant rellevants en la viticultura com el piamontès Angelo Gaja o l’Agustí Torelló.
Haurem d’esperar al maig a Roma per veure a en Roger Viusà competir per guanyar “El millor sumiller del Món”.
El segon èxit de la vetllada va ser el reconeixement de Juan Muñoz Ramos. El president de la Unió d’Associacions Espanyoles de sumillers (UAES) i vice-president de la WSA, va rebre el guardó de “Millor sumiller comunicador d’Europa” en el mateix certamen per a la seva tasca en formació, didàctica i promoció de productes espanyols.

TOT UN ÈXIT PER LA NOSTRA SUMILLERIA!

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies