Butlletí ACS IV

l’escultura del vi

Les escultures de ROSER VALLÈS i GUILLEM PÉREZ-TRUJILLO van estar exposades a la Galeria Ignacio de Lassaletta, Rambla Catalunya 47. Altres obres d’aquests dos escultors les varem poder apreciar a la fira de vins del Priorat i Montsant a la biblioteca de Falset. Les que s’ex-possaren a Barcelona eren un seguit d’escultures que represen-taven el tema de les bodes de Canà, el cèlebre episodi evangèlic on Jesucrist transforma l’aigua en vi. Les seves escultures en forma d’àmfora, estan plens de d’abstracte de sensacions que produeix el vi: vida, elevació espi-ritual i joia. Com diu el director de la Université Sourbone de Paris “et l’eau de Canan devient Grand Cru”. L’art i el vi estan íntimament relacionats amb les arts i només en l’aquitectura de les bodegues que tants llibres està omplint.
Els temples del vi haurien d’albergar més pintura i escultura si volen omplir les seves fermentacions de glamour. Si no que aprenguin de Mouton Rotchild que va etiquetar els seus vins amb les pintures dels pintors més prestigiosos: Picasso, Andy arholl, Miró, etc. El vi es diferència amb moltes coses a les drogues però sobretot en la cultura i tradició que hi ha en cada copa de vi. El vi és art i s’ha d’envoltar de coses belles. Així que si us decidiu a comprar una escultura bàquica aquí teniu direccionsd’interés: www.galeriaignaciodelassaletta.com o lloar@hotmail.com

Descarregar butlletí en pdf

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies