Butlletí ACS V

BCN vanguardia

En el Mercat de santa Caterina es varen pre-sentar les novetats que aportarà la fira. Sobretot el congrés de gastro-nomia BCN Vanguardia. El comitè tècnic format per Joan Roca, Manolo de la Osa, Fermí Puig, entre d’altres va estar present per saludar a la benvinguda fira que es fa a Barcelona cada dos anys. Alimentaria com-pleix 30 anys i s’assenta com la segona fira mundial dedicada a l’ali-mentació i a les begu-des. 15 salons (expo-bebidas, intercarn, inter-lact, intervin, mundi-dulce, restaurama (HO-RECA), Olivaria, etc. El Foro Internacional de l’Alimentació, Congrés de la Dieta Mediterránea. A més, Alimentària oferirà als visitants diversos actes lúdics, de demostració o formatius com “Espanya, el país de los 100 quesos”, Vinorum, “La Españade los aceites de oliva”, etc.

BCN Vanguardia serà la cumbre dels millors restauradors del pano-rama internacional que albergarà a la segona edició del Concurs d’Es-coles d’Hosteleria i Res-tauració i al Concurs Cuiner de l’Any. La Ville Gourmande concentrarà un seguit de sessions dedicades a la gas-tronomia i l’enologia. Podrem veure en acció duos com Carme Rus-calleda cuinant amb Juan Mari Arzak. Que vagi de gust!

Descarregar butlletí en pdf

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies