Butlletí ACS I

Presentació a verona del Mundial 2007 a Barcelona

Els nostres ambaixadors internacionals, Jordi Bort i Agustí Torelló, van anar a presentar davant els membres de l’ ASI (Associació Internacional de Sumillers) el próxim Mundial de Sumilleria 2007. Van deixar sorpresos al públic amb una presentació espectacular resumint els altres campionats i mostrant als assistents les fotografies dels llocs on es desenvoluparà el concurs.
El concurs es celebrarà a les noves instal-lacions de l’ Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona, a la zona 22@, a Diagonal Mar i la gran final al Palau de la Música Catalana. La cançó olímpica de “Barcelona” de Freddie Mercury i Montserrat Caballé, a tot volum, va acompanyar el ritme de la presentació. Amb un aroma així, ens hem d’esforçar que el final de boca encara sigui més intens. De moment, amb el nostra candidat català i una junta entregada, sembla que aquest mundial tindrà un llarg post-gust.
I ja queden només 17 mesos!

Descarregar butlletí en pdf

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies