Carta a Isidre Gironès

Isidre Gironès,
després de cinquanta anys en la professió ets un exemple a seguir en la restauració barcelonina.
Bon sumiller que amb dotze taules aconsegueix oferir les millors 350 referències de vins. La teva passió pels vins t’ha portat a ésser un expert amb els vins que sempre amb precaució i amor has aconsellat als teus clients i amics. Com un Pinot Noir de Borgonya, fi, elegant i natural creíem que en aquesta anyada et mereixes el premi que l’ Associació Catalana de Sumillers dóna des de fa dos anys al millor Sumiller en els Premis Nadal de Gastronomia. Et demanem que acceptis el premi perquè te’l donem amb la serenitat d’admiració a un dels millors professionals que hem conegut. Un dels socis més antics que ens ha ajudat a difondre la cultura del vi arreu.
Gràcies Isidre per a tot això, i molt més. Brindem per totes les ampolles obertes i per les que ens queden per tastar! Felicitats de part de l’ACS i sobretot de part meva.

Barcelona, 24 d’Octubre 2005

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies